Bemutatjuk az Artrowell ízületi gélt!

Nem kell élsportolónak lenni ahhoz, hogy életünk során többször is érezzük az izmaink, ízületeink túlterheléséből adódó fájdalmat. A túlzott terhelés, az életkor előrehaladása, az elhízás és a mozgásszegény életmód mind olyan tényezők, amelyek elősegítik az ízületi problémák kialakulását. 

Az Artrowell ízületi gél azonban egy természetes megoldást kínál a fájdalmas és merev ízületek okozta kellemetlenség enyhítésére. A gél aktív hatóanyagai között megtalálhatók az ízületi fájdalmak enyhítésére használt gyógynövények, mint a mentol, kámfor, borsmenta, eukaliptusz, valamint a gyulladáscsökkentő hatású árnika és kurkuma kivonatok. Cikkünkben bemutatjuk az Artrowell ízületi gél hatásait és hogyan lehet segítségével természetes módon enyhíteni az ízületi és izomfájdalmakat.

Hogyan regenerálhatja az Artrowell gél a túlterhelt ízületeket?

A HRI-Vitalion legújabb készítményét, az Artrowell gélt pontosan az ízületi fájdalmak és túlterheltség kezelésére hozta létre. A gélben található, 100%-ban természetes összetevők segíthetnek a károsodott ízületek regenerálódásában, valamint csökkenthetik a fájdalmat és az ízületi merevséget. 

Mivel egy jól felszívódó és gyorsan ható gélről van szó, így alkalmazása után azonnal enyhülhetnek a tünetek. Az Artrowell gél alkalmazása ajánlott ízületi fájdalom, oszteoartritisz, artritisz, és sportolásból eredő ízületi terhelés esetén. 

Csökkenti az érelmeszesedésből eredő lerakódásokat, segíti a vérkeringést és az érfalak regenerálódását, illetve jótékony hatással van a csontok növekedésére.

Összetevői és hatóanyagai

Az Artrowell ízületi gél természetes összetevői és aktív hatóanyagai hagyományosan ismertek a fájdalomcsillapító, gyulladáscsökkentő és regeneráló hatásukról.

A mentol és kámfor hűsítő hatása révén enyhítik a fájdalmat és a duzzanatot, miközben javítják az ízületek mozgékonyságát. A borsmenta és az eukaliptusz olajok is hűsítő hatásúak, és helyreállítják az izmok és az ízületek rugalmasságát.

A vadgesztenye kéregéből nyert eszcint gyakran használják visszértágulatok és egyéb vénás problémák kezelésére. Az árnika pedig erős gyulladáscsökkentő és fájdalomcsillapító hatással bír, ami miatt hatékonyan alkalmazzák sportsérülések, zúzódások, rándulások és más sérülések kezelésére.

A fekete nadálytőt szintén hagyományosan alkalmazzák sérülések kezelésére. Ez a növény ugyanis segít csökkenteni a duzzanatot és a fájdalmat, miközben elősegíti a gyógyulást.

Az Artrowell ízületi gélben található glicerin és urea hidratáló hatásuk révén javítják az ízületek rugalmasságát és csökkentik azok merevségét. A kurkuma és körömvirág kivonatok enyhítik az ízületi gyulladást és elősegítik a gyógyulást, míg az aloe vera kivonat segít megnyugtatni és hidratálni a bőrt.

A rozmaring olaj erős antioxidáns hatással bír, ami segít megvédeni a sejteket az oxidatív stressztől. A panthenol pedig elősegíti a sejtek regenerálódását és segíti a bőr hidratálását.

Az Artrowell ízületi gélben található összes hatóanyag együttműködve segít csökkenteni az ízületi fájdalmakat, javítani az ízületek mozgékonyságát, enyhíteni az izomfájdalmat és elősegíteni a gyógyulást.

Itt a lehetőség, hogy most te is kipróbáld és meggyőződj az jótékony erejéről! Keresd promóciós ajánlatunkat, melynek keretében most minden harmadik doboz HRI-Vitalion étrend-kiegészítő mellé egy Artrowell gélt adunk ajándékba. Kérd a gyógyszertárakban vagy rendeld meg online!

Similar Posts

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük