Rólunk

HRI-VITALION

A HRI Vitalion étrend-kiegészítő egy olyan természetes összetevőkből álló egyedülálló keverék, amelyet a komponensek-gondos válogatása révén úgy állítottunk össze, hogy főként szív- és érrendszeri, valamint csont- és ízületi rendellenességek megelőzésében és kezelésében nyújtson segítséget.

A HRI Vitalion története több mint 30 évre nyúlik vissza, amikor Dr. Terry Gallagher angol biokémikus kutatni kezdte a természetes gyógymódok lehetséges előnyeit. Az évekig tartó kutatás és fejlesztés eredményeként sikerült egy olyan terméket létrehozni, amelynek összetevői nemcsak hatékony, de 100%-ban természetes megoldást nyújtanak a szervezetnek.

A HRI Vitalion termékeinek sikere a különböző európai országokban, mint például Románia és az Egyesült Királyság, folyamatos innovációra és terjeszkedésre ösztönöz bennünket. Csapatunk hozzáértő egészségügyi szakemberekből áll, akik nyitottak a természetes kezelésekre és készek arra, hogy segítsenek a vásárlóinknak a megfelelő termékek kiválasztásában.

A HRI Vitalion termékek kizárólag orvosi felügyelet mellett kerülnek forgalomba és orvosok és gyógyszerészek által javasoltak. Bízunk benne, hogy termékeinkkel hozzájárulhatunk az egészségük javításához és a természetes megoldások iránti bizalom növekedéséhez.

Küldetésünk

  • Elkötelezettek vagyunk aziránt, hogy vásárlóinknak a lehető legjobb termékeket és szolgáltatást nyújtsuk.
  • Folyamatosan új lehetőségek után kutatunk, új termékek fejlesztését tűzve ki célul, hogy megfeleljenek vásárlóink változó igényeinek.
  • Célunk, hogy a természet erejével, természetes módon segítsünk fogyasztóinknak az egészség és jólét elérésében.

Termékeinket úgy terveztük, hogy komponenseik révén összetett megoldást nyújtsanak az egészségügyi problémák esetén, ugyanakkor számtalan konkrét tünetet, betegséget kezeljenek, mint például bőrproblémákat, puffadást, megfázást, májműködést, másnaposságot, rossz hangulatot és szorongást. Hisszük, hogy az emberi lélektan és a táplálkozás szorosan összefügg, és hogy a növényekben található természetes vegyületek képesek javítani a hangulatunkat, növelni az energiánkat, ellazítani minket, és erőteljes gyógyító erőként hatnak a szervezetünkre.